Uutisen päiväys

27.3.2018← Takaisin

SGN Groupin nimikkorahastolta apurahaa nuorille mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijoille

Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus päätti kokouksessaan 21.3.2018 tämän vuoden SGN Groupin nimikkorahaston apurahojen jaosta. Vuonna 2013 perustettu rahasto tukee nuoria ansioituneita mäkihypyn- ja yhdistetyn urheilijoita.

Apurahan saavat urheilijat edustivat Suomea Nuorten MM-kisoissa Sveitsin Kanderstegissa 28.1. – 3.2.2017.8
Apurahan (500,00 euroa) saavat:


Mäkihyppy

Miehet
Andreas Alamommo, Ounasvaaran Hiihtoseura
Kalle Heikkinen, Kuusamon Eräveikot
Niko Kytösaho, Ounasvaaran Hiihtoseura
Niko Löytäinen, Tampereen Pyrintö
Jonne Veteläinen, Kuusamon Erä-Veikot

Naiset
Julia Tervahartiala, Lahden Hiihtoseura

Yhdistetty

Waltteri Karhumaa, Ounasvaaran Hiihtoseura
Wille Karhumaa, Ounasvaaran Hiihtoseura
Atte Kettunen, Jyväskylän Hiihtoseura
Otto Niittykoski, Ylistaron Kilpaveljet
Jesse Pääkkönen, Puijon Hiihtoseura

Kaupan alalla toimiva SGN Group on toiminut vuodesta 2001 alkaen yhdistetyn ja mäkihypyn yhteistyökumppanina. Konserni perusti keväällä 2013 80-vuotisjuhlavuotensa merkeissä nimikkorahaston, josta jaetaan joka kevät apurahoja Suomea nuorten maailmanmestaruuskisoissa edustaneille tai muuten ansioituneille mäkihypyn- ja yhdistetyn urheilijoille. Rahaston hallinnollisten asioiden hoitamisesta sekä sijoitustoiminnasta ja varojen jakamisesta vastaa Suomen Hiihtourheilun Kannatussäätiön hallitus.


SGN Group Oy on 1933 perustettu vahva ja kehittyvä suomalainen kaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Konsernilla on merkittävää liiketoimintaa myös Venäjällä ja Ruotsissa. Toimialoihin kuuluvat urheilu ja vapaa-aika, kodin tuotteet, maatalous, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet. Yhtiöön kuuluvat Agritek Oy, All Right Europe Oy, Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, Kessu Oy, S.G. Nieminen Oy, SGN Agricenter Oy, SGN Sportia Oy, Sportringen AB, SGN Tekniikka Oy, Sumeko Oy, OOO Sumeko, Team Sportia Ab ja Truebell Finland Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 170 milj. € ja sen palveluksessa on noin 320 työntekijää. Konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. www.sgn.fi

www.sgn.fi