Uutisen päiväys

16.5.2012← Takaisin

Seurat tavoittelemaan 10 000 euron Pohjola-palkintoa

  Tänä vuonna Pohjola-palkinnossa jaetaan palkintorahaa yhteensä lähes 38 000 euroa. 10 000 euron pääpalkinnon lisäksi palkitaan kaksi pääpalkintofinalistia sekä 14 seuraa maakunnallisella Pohjola-palkinnolla. Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Tänä vuonna Pohjola-palkinnon valintakriteereissä painotetaan erityisesti sitä, miten seurassa ja sen toiminnassa edistetään hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita.

  SUOMEN LIIKUNTA JA URHEILU SLU RY
  SLU Tiedottaa 16.5.2011

  Enää viikko aikaa:
  Ilmoittaudu mukaan tavoittelemaan 10 000 euron Pohjola-palkintoa!  

   

  Tänä vuonna Pohjola-palkinnossa jaetaan palkintorahaa yhteensä lähes 38 000 euroa. 10 000 euron pääpalkinnon lisäksi palkitaan kaksi pääpalkintofinalistia sekä 14 seuraa maakunnallisella Pohjola-palkinnolla.

   

  Lisäksi kuudelle seuralle on luvassa valtakunnallista TV-näkyvyyttä Yle TV2:n Sisu-ohjelmassa. Näistä kuudesta valitaan kolme seuraa finaaliin yleisöäänestyksen perusteella. Finalistit kutsutaan Suomen Urheilugaalaan kutsuvieraina. Pohjola-pääpalkinnon voittaja palkitaan miljoonayleisön edessä suorassa televisiolähetyksessä Suomen Urheilugaalassa 15.1.2013.


  Pohjola-palkinto Hyvälle Seuralle on tunnustuspalkinto moniarvoiselle ja laadukkaalle seuratyölle. Tänä vuonna Pohjola-palkinnon valintakriteereissä painotetaan erityisesti sitä, miten seurassa ja sen toiminnassa edistetään hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä asioita.

   

  Hakuaika päättyy 23.5.2011

   

  Lisätietoja ja hakulomake: www.slu.fi/pohjola-palkinto