13.12.2007← Takaisin

Sandell suurpujotteli EC-voittoon

Viime viikonloppuna 11:nneksi maailmancupin suurpujottelussa laskenut Marcus Sandell on vakuuttavassa kunnossa. Eurooppa-cupista irtosi tänään voitto lähes sekunnin marginaalilla toiseksi tulleeseen.

Italian San Vigilio di Marebbessa jäisellä ja vaativalla rinteellä laskettu kilpailu tarjosi suomalaisittain jännitettävää loppuun asti, kun ensimmäisellä kierroksella johtoa piti Marcus Sandell ja toisena oli suurpujottelun Eurooppa-cupia johtava Jukka Leino. Sandell pystyi pitämään sijoituksensa, mutta Leino joutui taipumaan toisella kierroksella 7:nneksi. Leino jäi palkintopallisijasta muutaman kymmenyksen Sandellin takana käydyssä tiukassa taistossa.

Huomenna San Vigiliossa lasketaan pujottelu, johon suomalaisista starttaavat Leinon lisäksi Tuukka Kaukoniemi ja Andreas Romar. Sandell matkustaa huomenna Alta Badiaan, jossa jatkuu maailmancup 16.–17.12. suurpujottelulla ja pujottelulla.