Uutisen päiväys

5.1.2008← Takaisin

Saarinen jälleen toinen EC-pujottelussa

    Katja Saarinen onnistui eilisen tapaan erinomaisesti para-alppihiihdon Eurooppa-cupissa Itävallassa. Saarinen sijoittui toiseksi isäntämaan Danja Haslacherin viedessä voiton.

    Tänään Itävallassa piti laskea suurpujottelu, mutta säiden armoilla olleet para-alppihiihtäjät kilpailivat toisessa EC-pujottelussa. Eiliseen tapaan rinne oli pehmeä, mutta ulosajoja ei nähty tänään.
    Katja Saarinenpääsi ensimmäisellä kierroksella pienellä lähtönumerolla rinteeseen, joka oli pysynyt hyvässä kunnossa. Niin rinteeseen kuin omaan laskemiseenkin Saarinen oli tyytyväinen.
    - Tänään tekemisessä oli laskemisen meininkiä. Löysin niitä asioita, joita olemme harjoitelleet ja molemmat laskut olivat treenilaskujen tapaisia mutta nopeita, kertoi Saarinen tyytyväisenä.
    Saarinen hävisi voittaja Danja Haslacherille 0,73 sekuntia. Ensimmäisellä kierroksella ero oli ainoastaan kahdeksan sadasosaa.
    - Koskaan en ole noin pienellä aikaerolla hävinnyt Danjalle, siitä olen tosi iloinen. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin maailmancupeihin, huomenna Abtenauhun matkustava Saarinen jatkoi.
    Maanantaina alkaviin maailmancupeihin on tulossa Saariselle uusia kilpakumppaneita. Uusi pistejärjestelmä on eriyttänyt Eurooppa- ja maailmancupeissa laskevien ryhmää, joten uusia kasvoja on luvassa tulevan viikon viidessä MC-startissa.

    Tulokset kokonaisuudessaan http://www.paralympic.org/release/Winter_Sports/Alpine_Skiing/Results/euro_archive/080105-IPCAS-EC-AUT-Rinn-ResultList-SL2.pdf