Uutisen päiväys

29.11.2005← Takaisin

S-ryhmä jatkaa freestylen tukijana

Suomalaisen freestylehiihdon ja S-ryhmän yhteistyö alkoi jo vuonna 1998 ja jatkosopimus on nyt allekirjoitettu. Kyse on laaja-alaisesta yhteistyöstä, joka näkyy niin huippu-urheilussa kuin nuorisotoiminnassakin.

- Me olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön ja erityisesti S-Freestyle Camps-toimintaan joka kattaa koko maan, sanoi S-ryhmän kansainvälisten suhteiden johtaja Anne Santamäki uuden sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.
- Freestyle on ainoa urheilulaji jota olemme tukemassa, hän jatkoi.

Vuodeksi 2006 ja solmittu ja siitä eteenpäin vuosittain kaksi vuotta eteenpäin tarkistettava sopimus saa myös lajijohtaja Marko Mustosen suupielet ylöspäin.
- Jatkuvuus on meidän kannaltamme erinomainen juttu. S-Freestyle Campsit ovat jo vakiinnuttaneet asemansa ja voimme sanoa, että ne ovat tärkein kanava, jonka kautta lajiin saadaan uusia nuoria. Harrastus onkin viime vuosina lisääntynyt huimasti.
Uuteen yhteistyösopimukseen sisältyvät S-Freestyle Campsit kymmenellä paikkakunnalla. Eteläisessä Suomessa mukana ovat Hyvinkää, Serena ja Talma, Keski-Suomessa Kasurila, Laajavuori ja Riihivuori ja Pohjois-Suomessa Iso-Syöte, Ounasvaara, Pyhä ja Ruka.