Uutisen päiväys

14.11.2005← Takaisin

Rukalle ensi perjantaiksi siirretyt mäkihypyn ja yhdistetyn kilpailut peruuntuvat

Vaikka Rukalla on pakkasta ja lumitykit kohta ovat täydessä työssä, joudutaan ensi perjantaiksi suunnitellut mäen ja yhdistetyn kilpailut peruuttamaan. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna pidettävien maailmancupin kilpailujen osalta tilanne kuitenkin näyttää hyvältä.

Rovaniemellä ja Rukalla 12.-13.11.2005 pidettäviksi suunnitellut mäkihypyn Finlandia Veikkaus Tourin ja yhdistetyn kilpailut siirrettiin reilu viikko sitten Rukalle ensi perjantaiksi 18.11.2005. Vaikka pakkasia nyt on luvassa ja säätila muuttumassa, on myös perjantain kilpailut päätetty peruuttaa.

- Olemme edelleen odottavalla kannalla ja uskomme, että Rukalla pian päästään hyppäämään, kertoo mäkihypyn ja yhdistetyn lajijohtaja Janne Marvaila.

Rukan Nordic Openingin pääsihteerin Seppo Linjakummun mukaan Rukalla on parhaillaankin pikkupakkanen ja lisää kylmyyttä on luvassa. Lumitykit saadaan täysillä käyntiin viimeistään tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

- Hyppyrimäen (HS 142) lumettaminen on meillä ensimmäisenä ohjelmassa ja uskomme saavamme sen kuntoon viikonlopuksi. Mikäli leirikilpailuja halutaan järjestää, se on tuolloin varmasti mahdollista. Maailmancupin mäkikilpailut tullaan järjestämään suunnitelmien mukaisesti, ennakoi Seppo Linjakumpu.

Lisätietoja: www.nordicopening.com