Uutisen päiväys

9.3.2007← Takaisin

Rousseaulle MM-kultaa, Mustonen kymmenes

    Sami Mustonen oli parhaana suomalaisena kymmenes. MM-kullan nappasi Pierre-Alexandre Rousseua. Hopealle laski olympiavoittaja Australian Dale Begg-Smith ja kolmas oli USA:n Nathan Roberts.

    Suomalaisittain päivä oli murheellinen. Sami Mustonen ei saanut itsestään parasta irti vaan päätyi kisan kymmenneksi.
    - Iltakisat ei sovi minulle. Jaloissa ei ole tarvittavaa nopeutta. Pettynyt olen, mutta huomenna lähdetään parantamaan, kertoi Sami Mustonen

    Naisten kaksi kirkkainta mitalia meni Kanadaan Kristi Richards vei voiton ennen olympiavoittaja Jennifer Heilia ja kolmanneksi laskenutta Italian Deborah Scanziota.

    Mitalistien kommentit

    Alkukilpailu

    Tapio Luusuan kohtalona oli karsiutua ensimmäisenä laskijana finaalista. Luusua oli lopulta 17:s. Mikko Ronkainen epäonnistui toisessa hypyssään. Ronkaisen sijoitus oli 36. Samalla Ronkainen ilmoitti, että tämä oli hänen viimeinen kilpailunsa.
    - Alahypylle tullessa passailin vähän liikaa ja kun piti hypätä en ollut balanssissa ja valmis. Korkkiseiska on vähän semmoinen hyppy, että pitää olla hyvin paino suksella valmiina tekemään hyppy. En osallistu huomiseen parikumparekisaan. Olin ja tänne tullessa päättänyt, että tämä on viimeinen kisani, kertoi Mikko Ronkainen.

    Marko Mustosen kommentit alkukisan jälkeen