Uutisen päiväys

13.9.2007← Takaisin

Romar ja Pellinen uuteen kauteen uusin välinein

Tulevalla kaudella alppihiihdon EC-kilpailuja kiertävät nuoret lupaukset Tii-Maria Romar, 21, ja Jouni Pellinen, 24, siirtyivät Headin suksitalliin muiden maailman huippunimien joukkoon.

Jouni Pellinen kärsi viime kaudella polvivammasta, joka piti hänet kevään pois kisarinteistä. Ajatus suksimerkin vaihdosta kypsyi tuona aikana ja toukokuussa lumille päästyään Pellinen ryhtyi testaamaan uusia Headin suksia.

- Hyvin sujuneiden kesätreenien jälkeen odotan jälleen lumille pääsyä, jotta uusi kausi saadaan käyntiin hyvällä suksituntumalla, kertoo tyytyväinen Pellinen.

Suksien vaihto tuo mukanaan paljon työtä testauksessa, mutta toimii positiivisena piristyksenä niin Pelliselle kuin naisten joukkueen Tii-Maria Romarillekin. Uusi haaste on aina motivaatiotekijä ja myös psyykkisen kasvun paikka.

- Head on suksitallina ollut hieman suurten merkkien varjossa, mutta viime vuosien kova panostus ja kehitystyö on tuottanut tulosta. On oikein mukava päästä vahvaan tiimiin ja eteenpäin menevään talliin, vakuuttavat Romar ja Pellinen yhdestä suusta.

Headin tallissa laskevia alppihiihtotähtiä ovat muun muassa Bode Miller, Hermann Maier ja Didier Cuche sekä viime vuoden pujottelun naisten maailmanmestari Tsekin Sarka Zahrobska.