10.12.2006← Takaisin

Reiteralmin superalppiyhdistetty laskettu

Ivica Kostelic voitti Itävallan Reiteralmissa sunnuntaina lasketun superalppiyhdistetyn maailmancupin osakilpailun. Suomalaiset jäivät tällä kertaa maailmancupin pisteiden ulkopuolelle.

Jouni Pellinen oli super-g:n jälkeen upeasti 16. sijalla, mutta sijoitus putosi pujottelussa. Pellinen jäi maailmancupin pisteiltä niukasti 0,17 sekunnilla, sijoittuen lopulta 33:nneksi. Eurooppa-cupissa hyviä tuloksia laskenut Marcus Sandell oli superalppiyhdistetyn lopputuloksissa 42. Sandell oli super-g:n jälkeen sijalla 54, mutta pujottelun nopea lasku nosti häntä tuloksissa ylöspäin.

Kisan voittoon laskenut Kostelic oli super-g:n jälkeen seitsemäntenä, mutta pujotteluosuus nosti hänet ykköseksi. Kisan kakkoseksi laski Itävallan Romed Baumann ajalla 2.09,98. Ranskan Pierrick Bourgeat laski kolmossijalle ajalla 2.10,41.