Uutisen päiväys

3.5.2006← Takaisin

Palander Fischerille

Kalle Palander on solminut kolmen vuoden välinesopimuksen itävaltalaisen FISCHER suksimerkin kanssa. Palander allekirjoitti eilen sopimuksen FISCHERin päämajassa Itävallan Ried im Innkreissa.

FISCHERin paketti ja koko henkilökunta vakuuttivat Palanderin. ”Fiilis FISCHERin tehtaalla on todella positiivinen ja lämminhenkinen”, toteaa maailmancupin kakkonen Palander. ”Tuntui heti kun olisin ollut kotonani”. Loukkaantuminen on antanut aikaa miettiä ja asioita seuraavat neljä vuotta eteenpäin. Haluan aloittaa kaiken uudelta pohjalta, uudesta tilanteesta. Tähän saumaan sopi myös uusi suksitalli FISCHER. FISCHERin tuotekehittely ja ensi vuoden maailmancupin joukkue on todella kovaa tasoa”, Palander jatkaa. Kroatissa vietetty kahden viikon kuntoutusjakso kypsyttivät ajatuksen suksimerkin vaihtoon, joka päätti nelivuotisen yhteistyön Atomicin kanssa.

Palander ehti jo Åressa julkistaa alustavasti sovitun sopimuksen Atomicin kanssa, mutta yhteisesti sovittu aikalisä mahdollistivat keskusteluiden aloittamisen FISCHERin kanssa, joka lopulta johti eilen allekirjoitettuun sopimukseen. ”Minulla on ollut neljä menestyksekästä vuotta Atomicin kanssa, josta haluan heitä kiittää. Nyt on kuitenkin uusien kuvioiden aika”, polvivammasta toipuva Palander toteaa luottavaisesti.

Oy Patrol Ab ja Peder Planting ovat tyytyväisiä yhteistyösopimukseen ja uskovat suuren urheilijan edesauttavan FISCHER alppisuksien- ja kenkien menestystä Suomessa ja maailmalla.

Kalle Palanderin siirtyminen FISCHER:lle on jatkumo PATROLin pitkäjänteiselle työlle Suomalaisen alppihiihdon menestyksen eteen. Paladerin tulo FISCHER –talliin takaa merkille ja Patrolille erinomaisen tietotaidon markkinoiden johtavana alppihiihtobrändinä.      

Lisätietoja:

Peder Planting
Oy Patrol Ab
CEO
E-mail: peder.planting@patrol.fi
Tel
 : 00 358 40 77 67 008

Fischer GmbH, Fischerstr. 8, 4910 Ried im Innkreis, Austria
Christian Huber, PR Manager Alpine Racing
E-mail: christian.huber@fischer-ski.com
Tel: 0043 7752 909 – 395, Fax: 0043 7752 909 – 395
http://www.fischer-ski.com/