Uutisen päiväys

18.2.2009← Takaisin

Nyt kannustamaan yhdistetyn pojat MM-voittoon!

Pohjoismaisten lajien MM-kilpailut pidetään Liberecissä 18.2.-1.3.2009. Yhdistetyn A-maajoukkueen pääyhteistyökumppani SGN Group on avannut joukkueelle oman kannustussivuston.

Osoitteessa www.kannustapojatvoittoon.com kansalaiset voivat lähettää terveisiä joukkueelle, tutustua urheilijoiden kuva-albumiin ja henkilötietoihin, lukea blogia ja muita yhdistetyn uutisia ja osallistua arvontaan. Myös Facebookiin on avattu yhdistetyn urheilijoiden faniryhmä.

SGN Group on 1933 perustettu kotimarkkinoilla ja lähialueilla toimiva tukkukaupan alan perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista, kuten Harley-Davidson, Kawasaki, Vespa, Tohatsu, Arctic Cat, New Holland ja Case IH. Sen toimialoihin kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito ja teollisuuslaitteet. Tuotteiden myynti ja jälkimarkkinointi hoidetaan ensisijaisesti erikoistuneiden vähittäismyyntiverkostojen kautta. Yhtiö muodostuu neljästä yrityksestä: S.G. Nieminen Oy, Agritek Oy, Sumeko Oy ja SGN Sportia Oy. SGN Groupin liikevaihto on noin 170 milj. € ja sen palveluksessa on 170 työntekijää.