Uutisen päiväys

14.9.2016← Takaisin

Nuorten SM-hiihtojen ja Hopeasompa-finaalien nettisivut avattu

Nuorten SM-hiihdot järjestetään ensi talvena kolmella eri paikkakunnalla. Hopeasompa-finaali puolestaan on ohjelmassa maastohiihdon osalta Lempäälässä ja mäki-yhdistetyn osalta Kiteellä.

Mainitut tapahtumat saavat internetissä nyt lisänäkyvyyttä, sillä kummallekin on avattu kotisivut sekä sosiaalisen median tilit Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa Hiihtoliiton tuottamana.

SHL:n seuratoiminnan kehittäjän Henna Siveniuksen mukaan yhteiset sivut helpottavat tietojen etsimistä kyseisistä tapahtumista huomattavasti.

"Hopeasompa- ja nuorten SM-hiihtojen kisasivut ovat tuotettu liiton kautta, jotta saamme sekä palvelua järjestäjille että tiedotettua kilpailuista laajemmalle kohderyhmälle", Sivenius kertoo.

Uudet websivut ja sosiaalisen median kanavat löytyvät jatkossa helposti, kun vuosittain ei tarvitse luoda uusia kanavalinkkejä.

"Yhteiset sivut mahdollistavat sen, että urheilijat, vanhemmat ja huoltajat löytävät tarvitsemansa tiedon yhteisiltä sivuilta. Web-osoite pysyy joka vuosi samana."

Aiemmin tapahtumilla ovat mahdollisesti olleet omat sivut tai some-kanavat, mutta nyt Hiihtoliiton viestintä pyörittää yhdessä järjestäjien kanssa sivuja ja sosiaalista mediaa, joista löytyvät kaikki oleellinen tieto mahdollisimman tuoreeltaan.

"Kisajärjestäjille sivut tuovat myös mahdollisesti isomman kohderyhmän, erityisesti kun sosiaalisen median kanavia hyödynnetään myös yhteisesti”, lopettaa Sivenius.

Hiihtoliitto haluaa uusien nettisivujen avulla tukea seurojen tapahtumaviestintää ja nostaa perinteikkäiden nuorten ja lasten tapahtumien viestinnän laatua. Kilpailunjärjestäjän ei tarvitse lohkaista budjetista euroja nettialustaan, vaan se voi entistä paremmin keskittyä viestinnän sisältöihin.

Linkit kotisivuille:
Nuorten SM-hiihdot
Hopeasompa-finaalit

Paikkakunnat ja lajit eriteltyinä sivuilla.

Some-kanavat:
Nuorten SM-hiihdot Facebookissa
Twitterissä
Instagramissa

Hopeasompa Facebookissa
Twitterissä

​Instagramissa

Lisätietoja:
Henna Sivenius, seuratoiminnan kehittäjä, +358 400 997 418