25.8.2007← Takaisin

Morgestern vahvisti Zakopanessa GP:n johtoasemaansa

Itävallan Thomas Morgestern vahvisti asemiaan kesä GP:n johdossa voittaen itsevarman tuntuisesti lauantain kilpailun Zakopanen HS 134 mäessä. Harri Olli oli jälleen suomalaisten paras sijoittuen kilpailun kolmanneksitoista.

Itävallan Thomas Morgestern vahvisti asemiaan kesä GP:n johdossa voittaen itsevarman tuntuisesti lauantain kilpailun Zakopanen HS 134 mäessä. Morgesternin hypyt kantoivat 121,5 metriä ja 126 metriä. Itävaltalaista juhlaa täydensi tällä kertaan Wolfgang Loizl toisella sijallaan. Adam Malysz ei tuottanut pettymystä kotiyleisölleen ja sijoittui kilpailun kolmanneksi.

Suomalaisten mäkikotkien ensimmäisen kierroksen tulokset lupasivat hyvää loppusijoitusta, kun Happonen, Olli ja Lappi olivat kaikki kymmenen parhaan joukossa. Valitettavasti sijoitukset jäivät lopulta kymmenen ulkopuolelle. Harri Olli oli jälleen suomalaisten paras sijoittuen kilpailun kolmanneksitoista. Janne Happonen oli ensimmäisen kierroksen jälkeen hienosti seitsemäntenä, mutta valitettavasti toisen kierroksen 119,5 metriä kantanut liito ei riittänyt kärkitaistelussa pysymiseen. ”Havun” sijoitus tulosliuskalla oli lopulta viidestoista. Arttu Lappi sijoittui seitsemänneksitoista. Ville Larinto hylättiin, koska hänen mäkipukunsa ei läpäissyt välinekontrollia. Villen puvun hihat olivat liian lyhyet.