Uutisen päiväys

15.9.2007← Takaisin

Lahden Hiihtoseura vei joukkuemäen mestaruuden – Puijolle seuraavat sijat

Lahden Hiihtoseura - Kalle Keituri, Veli-Matti Lindström, Ville Larinto ja Janne Ahonen - voitti vuoden 2008 joukkuemäen Suomen-mestaruuden. Toinen oli Puijon Hiihtoseura I ja toinen saman seuran kakkosjoukkue.

Lahden HS97 mäessä käydyn kilpailun parhaat hypyt tehneen Janne Ahosen ankkuroimana LHS keräsi yhteensä 847,5 pistettä. Puijon Hiihtoseuran ykkösjoukkue Janne Happonen, Joonas Ikonen, Arttu Lappi ja Matti Hautamäki vei SM-hopeaa. Sen pisteet olivat 815. Puijon kakkosjoukkue Jussi Hautamäki, Juha-Matti Ruuskanen, Jesper Ruuth ja Mika Kauhanen oli kolmas 754 pisteellä. Ounasvaaran Hiihtoseura jäi mitalista vain 1,5 pistettä ollen neljäs. Joukkueessa hyppäsivät Olli Muotka, Anssi Ylipulli, Sami Niemi ja Harri Olli.

Ville Larinto voitti 18-vuotiaiden kesämestaruuden

Lahden Hiihtoseuran Ville Larinto oli ylivoimainen nuorten, alle 18-vuotiaiden kesämestaruuskilpailussa Lahden HS97 mäessä. Hänen hyppynsä kantoivat 88 ja 90 meteriä, pisteet 226. Toiseksi sijoittui Puijon Hiihtoseuran Mats Piho, 203.0 pistettä ja kolmanneksi Ounasvaaran Hiihtoseuran Sami Niemi 193,5 pisteellä.