Uutisen päiväys

30.11.2005← Takaisin

Lahden Continental Cup 7.-8.12. on peruttu

    Mäkihypyn Continental Cupin Lahden kaksi osakilpailua, jotka oli tarkoitus järjestää 7.-8. joulukuuta, on peruttu sääolosuhteiden johdosta.

    Kisajärjestäjät eivät voi taata Lahden suurmäen (HS 130) hyppykuntoisuutta FIS:n asettamaan takarajaan mennessä, joka sääntöjen mukaan on kuusi päivää ennen tapahtumaa.

    ”Mäen kunnostaminen kilpailukuntoon vaatisi vähintään muutaman työpäivän sekä suosiollista pakkassäätä. Ilmatieteenlaitokselta saamiemme sääennusteiden mukaan seuraavien päivien säätyyppi ei valitettavasti riitä. Keskiviikkona maahan sataneesta märästä lumesta ei saa riittävän laadukasta pohjaa mäkihyppyyn”, taustoittaa kilpailupäällikkö Leila Lepistö vaikean päätöksen taustoja.

    Lahden Continental Cupin kilpailuja ei ole mahdollista järjestää enää myöhemmin talvella. Lahden Continental Cupin peruutus ei muuta myöskään viikonloppuna 4.-5.12. Rovaniemellä hypättävien osakilpailuiden ohjelmaa.

    Lahden kansainvälinen mäkikausi alkaa näin poikkeuksellisesti mäkihypyn ja yhdistetyn maailmancupin osakilpailuilla Salpausselän Kisoissa 4.-5.3.2006.