Uutisen päiväys

22.3.2009← Takaisin

Koivurannan leiskautus ei yllättänyt

Yhdistetyn urheilija Anssi Koivuranta pääsi viikonloppuna toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa. Koivuranta oli mukana koehyppääjänä Planican HS215-lentomäessä.

Kuusamolainen ei voinut osallistua henkilökohtaisiin kilpailuihin, koska hänellä ei ollut mäkihypystä vaadittavia FIS-pisteitä.

”Anssin hyppääminen vaikutti äärimmäisen hyvältä. Hän pystyi tekemään yhtä loistavia suorituksia täällä kuin pienemmissäkin mäissä. Tekniikka ei muuttunut miksikään, ehkä jopa parani Planicassa. ”, Sloveniassa mukana ollut valmentaja Jani Klinga arvioi.
Harjoituskierroksella kuusamolainen paukautti peräti 214,5 metriä. Hirmu leiskautus ei Koivurannan henkilökohtaista valmentajaa Jani Klingaa hämmästyttänyt.
”Anssin hyppytekniikka on niin loistava, ettei 200 metrin ylitys ollut yllätys. Täytyy myös ottaa huomioon loistavat olosuhteet, mutta Anssi teki vakuuttavaa jälkeä”, Klinga kehui.
Sekä Koivuranta että Klinga olivat syystäkin tyytyväisiä viikonloppuun. Kuusamolaisen on hyvä jatkaa kohti kesälaitumia.
”Onnistunut viikonloppu, josta iso kiitos kuuluu myös päävalmentaja Janne Väätäiselle ja SGN:lle, jotka mahdollistivat tämän. Anssi sai sitä mitä tulikin hakemaan; hienoja kokemuksia ja pitkiä hyppyjä”, Klinga naurahti.