21.1.2007← Takaisin

Kerttu Niskanen ja Martti Jylhä nuorten takaa-ajon mestarit

Valkeakosken SM-kisoissa nuorten takaa-ajokilpailun voittajat olivat Vieremän Koiton Kerttu Niskanen ja Vuokatti Ski Team Kainuun Martti Jylhä.

Naisten hiihdossa mitalikolmikko erottui selvästi muista. Kerttu Niskanen vei voiton vain 1,7 sekuntia ennen Kangasalan Kisan Satu Annilaa. Kolmanneksi sijoittui Kainuun Hiihtoseuran Kanne Kyllönen.

Alle 20-vuotiaiden miesten ylivoimainen voittaja 40,9 sekunnin erolla oli Vuokatti Ski Team Kainuun Martti Jylhä "naurettavan helpolla hiihdolla". Kakkossijastakaan ei ollut epäilystä, sen otti Imatran Urheilijoiden Lari Lehtonen, joka voitti seuraavia reilulla minuutilla. Kolmossijasta käytiin tiukka kilpailu Alavieskan Virin Heikki Kopakan ja Karihaaran Visan Harri Suojärven kesken. Pronssia kuittasi Suojärvi 0,3 sekunnin erolla Kopakkaan.