Uutisen päiväys

4.3.2006← Takaisin

K1 -Katsastajat jatkaa suomalaisen maastohiihdon tukijana

Suomen Hiihtoliiton maastohiihdon ja K 1 -Katsastajien yhteistyö sai jatkoa lauantaina Salpausselällä allekirjoitetulla sopimuksella.

Suomen maastohiihtomaajoukkueen yhteydessä on vuodesta 2003 nähty sinivalkoinen K1 -logo, jonka takana on kotimainen autokatsastusketju K1 -Katsastajat. K1 -Katsastajilla ja suomalaisella maastohiihdolla on viime vuosien yhteisenä nimittäjänä ollut uuden rakentaminen. Hiihtomaajoukkuetta rakennetaan pitkäjänteisellä työllä. Sama koskee K1 -Katsastajia. Ketjun rakentaminen alkoi vuoden 2003 alussa ja uusia toimipisteitä avataan jatkuvasti. Yhteistä on myös kilpaileminen. Urheilussa ja liike-elämässä se on peruselementti. K1 -Katsastajien perustamisen mahdollisti alan avautuminen kilpailulle ensin rajoitetusti ja sitten lopullisesti vuonna 1995. Tällä hetkellä K1 -ketjuun kuuluu 34 toimipistettä 27 paikkakunnalla.
Koska pitkäjänteisyys on yksi yhteinen tekijä, on K1 -Katsastajien ja Suomen maastohiihtomaajoukkueen yhteistyötä päätetty jatkaa kaudelle 2006-09.  
Suomen Hiihtoliitossa maastohiihdon lajijohtajana maaliskuun alusta aloittanut Per-Ole Lindell korostaa taloudellisen tilanteen vakiinnuttamista yhtenä lajin kehittämisen perusedellytyksenä.
- Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat tämän työn kivijalka, Lindell sanoo.