Uutisen päiväys

13.12.2010← Takaisin

Julia Kykkäsellä uran paras cup-viikonloppu

  Naisten Continental cupin osakilpailut käytiin Norjan Vikersundissa 11.-12.12. Julia Kykkäsen sijoitukset viikonloppuna olivat 15. ja 12.

  Julia Kykkänen menestyi erinomaisesti viikonloppuna naisten continental cupissa Norjan Vikersundissa. Sijat 15 ja 12 nostivat hänet kokonaiscupissa sijalle 17. Harjoitushypyissä hän sijoittui parhaimmillaan jo kymmenen parhaan joukkoon. Ounasvaaran Hiihtoseuraa edustava Julia on kilpailujen nuorimpia edustajia, joten tulevaisuus näyttää hyvältä. Toivottavasti hänen hienot kilpailutuloksensa kannustavat myös muita suomalaisia tyttöjä.

  Tyttöjen joukkue nuorten MM-kisoihin katsastetaan joulu-tammikuun aikana

  Taivalkoskella käydyissä nuorten katsastuskilpailuissa isosta mäestä hyppäsi kolme tyttöä Julian ollessa jo Rovaniemellä valmistautumassa continental cupin kilpailuihin. Rovaniemellä maatamme edusti myös kolme tyttöä, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisemmin virallisissa cup-kilpailuissa. Nämä merkit antavat tukea tavoitteellemme lähettää tämän kauden nuorten MM-kisoihin neljän tytön joukkueen. Tilannetta katsastetaan vielä Kuopion, Lahden ja Jyväskylän cup-kilpailuissa joulukuussa ja tammikuussa. Nuorten MM-kilpailut käydään Viron Otepäässä 25.-31.1.2011.

   
  Kari Pätäri