Uutisen päiväys

10.11.2007← Takaisin

Jouni Palander on palkittu pitkäaikaisesta työstään alppihiihdon hyväksi

Alppivalmentaja Jouni Palanderille on myönnetty Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun kultainen ansioristi. Kunnianosoitus luovutettiin Palanderille Levillä 9.11.2007.

Jouni Palander on tehnyt pitkäjänteisesti työtä suomalaisen alppihiihdon hyväksi. Palander on omalla vahvalla panoksellaan vaikuttanut alppihiihdon kehitykseen ja menestykseen ja hän on tuonut selkeän ammattimaisen otteen suomalaiseen alppihiihtovalmennukseen.

Palander on ollut esimerkillinen asennekasvattaja suomalaisille alppihiihtourheilijoille. Hän on ajanut päättäväisellä toiminnallaan kokonaisuutta eteenpäin aina junioritasolta maailman huipulle. Jounin työntuloksista puhuu parhaiten puolestaan hänen oman poikansa Kalle Palanderin huikea ura alppihiihtäjänä. Tämä on luonut todellista potentiaalia tulevaisuuteen ja uskoa suomalaisen alppihiihdon menestykselle pitkälle tulevaisuuteen.

Opetusministeriön myöntämän liikuntakulttuurin ja urheilun kultaisen ansioristin luovuttivat Jouni Palanderille Alppihiihdon Tuki ry:n puheenjohtaja Janne Kyrö ja Suomen Hiihtoliiton alppivaliokunnan jäsen Mika Toivonen 9.11.2007 Levillä järjestetyssä tilaisuudessa.