Uutisen päiväys

14.12.2006← Takaisin

Janne Ahonen uuteen kisapostimerkkiin

Lahden Postimerkkikerho on julkaissut vuoden 2007 Salpausselän kisojen kisapostimerkin. Omakuvamerkin ensipäivä oli 12.12.2006.

Lahden Postimerkkikerho julkaisi tiistaina uuden kisapostimerkin, jonka kuva-aiheena on hyppyrimäkimaisema, mäkikatsomo sekä Janne Ahonen. Merkin kuva-aihe on koottu Horst Nielgenin ja Rami Toivosen ottamista valokuvista. Omakuvamerkin ensipäivä oli 12.12.2006, ja ensimmäinen ensipäiväkuori luovutettiin luonnollisesti Janne Ahoselle.

Postimerkin lisäksi kerho julkaisee ensi talvena jo yhteensä 68:nnen kisaleiman. Vuodesta 1948 käynnistynyt katkeamaton erikoisleimaperinne on sarjassaan eräs maailman vanhimmista, jos ei vanhin. Ensi talven leiman kuva-aiheena on ’hiihtäjä Intiaanikukkulalla’. Aihevalinnalla korostetaan sitä, että maastohiihto palaa kisaohjelmaan ja että hiihtostadionin maastoon on tehty uusia latu-uria, mm. Intiaanikukkulalle.

Lahden Postimerkkikerho on myös ensi talvena mukana Salpausselän Kisoissa, joka on kerhon tärkein vuotuinen aktiviteetti. Myös Salpausselän Kisoille kisoista lähtevä kortti on tärkeä viestintämuoto: ”Moi. Täällä ollaan. Täällä on kivaa. Tulkaa tekin ensi vuonna!”