Uutisen päiväys

15.3.2009← Takaisin

ISC-LadySki hiihdettiin Laukaan Peurungassa Lauantaina 14.3.

ISC-LadySki tapahtuma kokosi Laukaan Peurunkaan mukavan joukon naisia viettämään lauantai-iltapäivää ja iltaa hiihdon merkeissä.

Tapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa. "Himohiihtäjät" hiihtivät 20 kilometrin matkan osan tyytyessä 10 kilometrin matkaan. Hiihtomatkan pituus ei ollut tärkein kriteeri osallistumiseen ja osa tuli makkaran paistoon jo 2,5 kilometrin jälkeen.

Kysyttäessä motiivia mukanaoloon oli lähes poikkeuksetta vastaus, että hiihto pitää olla hauskaa yhdessä tekemistä. Suuri joukko naisista ei halunnut edes numerolappua rintaan, vaan halusi olla vain mukana kannustamassa niitä, jotka taivalsivat hiihtoladulla numero rinnassa.

Tapahtuma huipentui illalla illalliseen ja kulttuurinautintojen siemailuun. Scandinavian Hanks -show keräsikin kylpylähotelli Peurungan salin täyteen kuuntelijoita ja katselijoita.

Laukaan Peurunka oli hyvä paikka tällaiselle tapahtumalle. Kun tapahtuma-analyysit on kevään aikana tehty, lienee varmaa, että ISC-LadySki kaltaiselle tapahtumalle tulee jatkoa ensi vuonnakin.

Suuri kiitos Huhtasuon Hiihdon järjelyille, ISC:lle, Kylpylähotelli Peurungalle, etenkin Hilkka Lipposelle ja tietenkin mediakumppanillemme Kauneus&Terveys-lehdelle. Vielä suurempi kiitos kaikille niille naisille, jotka ottivat osaa tapahtumaan.