3.3.2006← Takaisin

Hopeasompa-loppukilpailut Kouvolassa avattiin sprinttihiihdoilla

Hiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn Hopeasompa-loppukilpailut käydään viikonloppuna Kouvolassa. Perjantaina kisat aloitettiin 16-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sprinttikilpailuilla.

Leppävirran virin tytöille kaksoisvoitto

Tyttöjen SM-sprintin voittoon hiihti Leppävirran Virin Sanna Markkanen ajalla 2.09,36. Toiseksi sijoittui saman hiihtoseuran Tanja Kauppinen jääden voittajalle 92 sadasosaa. Kolmanneksi hiihti Jämin Jänteen Mari Sorvali jääden voittajasta 1,35 sekuntia.

Poikien sprinttikilpailun dramaattinen ratkaisu

Poikien SM-sprintin voittajaksi hiihti IF Brahen Oskar Sjölund ajalla 1.55,91. Toiseksi tuli Viialan Virin Jaakko Saarela 23 sadasosan erolla ja kolmanneksi sijoittui Kuhmo-Ski:n Juho Mikkonen jääden voittajasta 3,63 sekuntia.

Kilpailu oli tiukka ennakkosuosikki Kajaanin hiihtäjien Jani Hämäläisen sekä IF Brahen Oskar Sjölundin välillä. Ennen toiseksi viimeistä käännettä Jani Hämäläinen yritti ohittaa Oskar Sjölundia, mutta kaatui ja tuli neljänneksi.

Lue voittajien kommentteja ja muita kisakuulumisia Hopeasomman omilta kotisivuilta: http://www.kouvolanhiihtoseura.net/hopeasompa/index.htm. Sieltä löytyvät myös kilpailujen täydelliset tulokset.