Uutisen päiväys

1.4.2009← Takaisin

Hopeasompa-finaalit Ounasvaaralla iloisissa tunnelmissa

Perinteiset Hopeasompa-kilpailut käytiin viime viikonloppuna Rovaniemellä. Osanottajia oli noin 180 lähes 30 seurasta. Tyttöjäkin tuloslistalta löytyi kahdeksan kappaletta.

Ilma oli enimmäkseen aurinkoinen ja tunnelma erinomainen. Kilpailujen taso molemmissa lajeissa ja kaikissa sarjoissa oli mainio ja useimmiten tiukka ja tasainen. Erityisesti alle 12-vuotiaiden mäkikilpailu oli äärimmäisen tasokas ja tiukka. Tyylipisteiden arvo tasaisessa kilpailussa korostui erityisesti. Tuomarit palkitsivatkin parhaat hypyt arvoisillaan korkeilla pisteillä.

Kilpailuja seuratessa oli helppo aistia se mukava tunnelma, joka koko ympäristössä vallitsi, paljon iloisia ilmeitä urheilijoiden ja heidän taustajoukkojensa parissa.

Kaiken tämän mahdollisti OH:n osaava kilpailuorganisaatio. Kilpailut vietiin erinomaisessa hengessä aikataulujen ollessa hyvin suunnitellut. Hannu Mannisen mukanaolo palkintojen jakajana ja koehyppääjänä (oli muuten upeita hyppyjä. Mitähän tästä seuraa ???) antoi paljon lisäarvoa tapahtumalle.

Onnittelut menestyjille ja Ounasvaaran Hiihtoseuran mäkijaostolle erinomaisesta tapahtumasta ja ikimuistoisista tunnelmista.

Kari Pätäri

Lisää Hopeasompa-kuvia Pätärin palstalla.