Uutisen päiväys

27.9.2006← Takaisin

HiihtoSuomeen ja hiihtämään Vuokattiin

HiihtoSuomen aikaan Vuokatissa on mahdollisuus hiihtää ihan oikealla lumella myös ulkona.

HiihtoSuomi -tapahtuma Vuokatin Urheiluopistolla 28.-29.10. on täynnä monenlaista ohjelmaa - aktiiviset pääsevät myös hiihtämään.

- HiihtoSuomen aikaan Vuokatissa hiihdetään myös ulkona, varmasti, lupaa Vuokatin Urheiluopiston rehtori Pekka Vähäsöyrinki.

- Meillä on varastossa 26 000 kuutiota lunta. Sen levittäminen hiihtotunnelin jatkoksi aloitetaan 7. lokakuuta. HiihtoSuomen aikaan kuun lopulla latua on varmasti. Kilometrimäärää en uskalla luvata, se on kiinni olosuhteista. Katsomme kelejä ja levitämme lunta sen mukaisesti, hän sanoo.

HiihtoSuomen osanottajien majoitushintaan sisältyy myös mahdollisuus päästä korvauksetta hiihtämään Vuokatin hiihtotunneliin ja ladulle. Kannattaa lähteä isommallakin joukolla.

VARAA PAIKKASI NYT!

Majoitus kahden hengen hotellihuoneessa 85 euroa/hlö sisältää majoituksen lisäksi
2 x lounas ja 1 x päivällinen ja 1 x aamiainen. Vastaavasti retkeilyhotellihinta on 60 euroa. Hiihtotunneliin, ladulle ja kuntosalille pääse korvauksetta.

Ilmoittautumiset 6.10. mennessä suoraan Vuokatin Urheiluopistolle Maija-Liisa Korhoselle: puh. (08) 6191 411 tai  maija-liisa.korhonen@vuokattisport.fi

HiihtoSuomen koko ohjelma löytyy täältä.