Uutisen päiväys

15.2.2009← Takaisin

Hiihtoa Sportmagasinetissa tiistaina: Lähteenmäki, Paavola ja Ota

Nuorten MM-hopeamitalisti Krista Lähteenmäki, vammaishiihdon MM- ja paralympiamitalisti Shoko Ota ja Sotkamon urheilulukion hiihtovalmentaja Esko Paavola ovat Sportmagasinetissa tiistaina FST5-kanavalla kello 21.

Maanantaina Liberecin MM-kisoihin matkustava Lähteenmäki on yksi esimerkki parikymppisten naisten vahvasta rynnistyksestä kansainvälisissä kilpailuissa. Charlotte Kalla, Theres Johaug, Astrid Jacobsen, Celine Brun-Lie, Ingvild Flugstad Östberg, Maiken Caspersen Falla, Hanna Brodin…Pohjoismaalaiset nuoret naishiihtäjät haastavat kokeneempiaan hyvällä menestyksellä jo maailmancupissakin. Sportmagasinetissa pohditaan tiistaina muun muassa sitä, mistä tämä johtuu. Lisäksi tutustutaan Lähteenmäkeen, joka vielä syksyllä kaavaili kauden kohokohdakseen nuorten MM-kisoja. Vielä silloin hän ei uskonut, että hänen kautensa huipentuisi uransa ensimmäisiin aikuisten MM-kisoihin Liberecissä.

Lähteenmäki opiskelee Sotkamon urheilulukiossa, jossa opiskelee myös japanilainen Ota. Laadukas valmennus ja samanhenkisten kavereiden tuki on molemmille nuorille lahjakkaille hiihtäjille tärkeää. Sportmagasinet vieraili Vuokatissa ystävänpäivänä, jota Lähteenmäki ja Ota ohjelmassa juhlistavatkin.

Lisää tiistain Sportmagasinetista ruotsiksi: http://svenska.yle.fi/program/visa.php?pid=sportmagasinet
Sportmagasinet tiistaina 17. helmikuuta FST5-kanavalla kello 21. Jos ohjelma tuolloin syystä tai toisesta jää katsomatta, uusi mahdollisuus on jo keskiviikkona 18. helmikuuta, jolloin Sportmagasinet tulee uusintana kello 17.30 ja kello 22.45. Senkin jälkeen ohjelma on viikon ajan katsottavissa YLE:n nettisivuilla.