Uutisen päiväys

12.5.2009← Takaisin

Hiihtäjien blogi starttaa YLE Urheilun sivuilla - Reiskan ja Mustin yhteistyötä Sportmagasinetissa

Olympiatalveen on vielä aikaa, mutta toukokuussakin maastohiihto on vahvasti esillä YLE:n kanavilla. Uusi kokonaisuus on hiihtäjien blogi, jossa seurataan neljän maajoukkuehiihtäjän mukana valmistautumista olympialaisiin. Viikottaisten blogitekstien lisäksi mukana on aina silloin tällöin videopätkiä leireiltä.

Aino-Kaisa Saarinen, Virpi Kuitunen, Riitta-Liisa Roponen ja Sami Jauhojärvi kirjoittavat vuorotellen viikottain YLE Urheilun sivuilla kuulumisiaan ja mietteitään matkalla olympialaisiin. Ensimmäisessä osassa kamera kävi hiihtäjien mukana Whistlerissä tutustumassa olympiamaisemiin, jossa löytyi muun muassa havaintoja alkuperäisestäkin asukkaista. Whistlerissä koetun lisäksi nelikosta kirjoitussarjan avaava Roponen mm. antaa pettämättömän vinkin kuinka kesäksi pääsee bikinikuntoon – ja tässä vinkissä on 100 %:n takuu...Blogikokonaisuus löytyy osoitteesta http://www.yle.fi/urheilu/kolumnit/hiihtajat/

Hiihto on vahvasti esillä YLE:n kanavilla muutenkin, sillä FST:n Sportmagasinetissa tutustutaan Jauhojärven ja Saarisen suksihuoltajaan Reino Holckiin. Sportmagasinet vieraili viime viikolla Kilpisjärvellä, jossa Reiskan ja Mustin vuosia kestänyt yhteistyö jatkui talven viimeisillä lumilla, uutta harjoituskauden käynnistyksen ja suksien testauksen merkeissä. (lue lisää ruotsiksi: http://svenska.yle.fi/program/visa.php?pid=sportmagasinet)
Katso elävän legendan Reiskan ja Mustin saumatonta yhteistyötä FST5-kanavalla tiistaina 12.5. kello 21. Uusintana ohjelman voi katsoa keskiviikkona 13.5. kello 17.30 ja 22.55 sekä YLE:n nettisivuilla.