Uutisen päiväys

19.3.2007← Takaisin

Harri Kyllönen parikumpareiden paras suomalainen

Pyhätunturin Slalom Seuran Harri Kyllönen sijoittui kuudenneksi parikumpareissa nuorten MM-kisoissa Airolossa Sveitsissä. Kilpailun voitti Kazakstanin Dimitri Reiherd. Toiseksi laski eilisen voittaja yhdysvaltain Bryon Wilson ja kolmas oli Wilsonin maanmies Jay Bowman-Kirigin.

Kyllöselle finaalissa seuraa teki Jyväskylän Freestyleseuran Eemeli Kallas. Kallas ja Kyllönen olivat alkukisassa sijoilla kahdeksan ja yhdeksän, joten heidän kohtaloksi tuli laskea vastakkain heti finaalin ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa kaverusten kohtaamisesta voittajana jatkoon selvisi Harri Kyllönen. Eemeli Kallaksen sijoitus tämän päivän kisassa oli 13. Kyllönen kohtasi toisella kierroksella kisan voittajan Dimitri Reiherdin, joka tiputti suomalaisen jatkosta. Yöllä ollut pakkanen oli tehnyt rinteestä kovan ja vaativan.
- Rinne oli tänään hyvä ja vaikeampi kuin eilen. Sopi meille suomalaisille paremmin kuin eilinen pehmeä rinne, missä laskutekniikan osuus ei nouse niin tärkeään osaan kuin tänään. Harmi, että pojat olivat vastakkain heti ensimmäisellä kierroksella. Harri oli tällä kertaa parempi, mutta toisella kierroksella vastaan asettunut Kazakstanin laskija oli tänään kova, kertoi valmentaja Ilkka Wright.

Arttu Kiramo ja Janne Salonen eivät päässeet finaaliin. Kiramo oli lopputuloksissa 19:s. ja Janne Salonen sijalla 36.

tulokset: http://www.fis-ski.com/