Uutisen päiväys

14.12.2007← Takaisin

Hannu Manninen ei osallistu Ramsaun maailmancupiin

    Hannu Manninen ei kilpaile viikonloppuna Itävallan Ramsaussa. Anssi Koivuranta on kuntoutunut alkuviikosta vaivanneesta flunssasta ja matkustaa perjantaina kilpailupaikalle.

    Hannu Manninen jättää Ramsaun maailmancupviikonlopun väliin ja keskittyy jo vuoden vaihteen Saksan GP:n kilpailuihin.

    - Hannu Manninen on edelleen toipilaana, ja hänen antibiottikuuria on pitänyt jatkaa kolmella päivällä, kertoi päävalmentaja Jouko Karjalainen. Hannu on joutunut lepäilemään koko alkuviikon, edellisestä kunnon harjoituksesta on kulunut viikko, totesi Karjalainen

    - Nyt on tärkeää parannella itsensä varman päälle ja aloittaa sitten harjoittelu varovaisesti perusasioista, toteaa Karjalainen.

     

    Anssi Koivuranta toipui kilpailumatkalle

    Anssi Koivuranta on myös ollut alkuviikosta flunssaisena ja vatsataudissa. Anssilla on onneksi nyt ollut kuumeeton päivä, ja hän matkustaa joukkueen perässä perjantaina kilpailupaikalle Ramsauhun, kertoi Jouko Karjalainen torstai-iltana.

     

    Yhdistetyn joukkueella on ollut poikkeuksellisen eriaikainen matkustusaikataulu

    Joukkueen lisähaasteina flunssa-aallon selättämisen on ollut joukkueen saaminen perille Ramsauhun - Rovaniemeläisten kotimaan lento oli myöhässä, ja Janne Ryynänen ja Ville Kähkönen myöhästyivät Münchenin lennolta. Pojat matkustivat tortai-illan myöhemmällä lennolla perässä, kertoi Karjalainen. Torstaina alkuillasta täällä on perillä vasta valmennusjohdon ja huollon lisäksi Tallus ja Kaitainen, summaili Karjalainen poikkeuksellisen harvalukuisesta joukkueestaan.

    - Haastavat tilanteet on muutettu jo huumorilla otettavaksi, naurahti Karjalainen.

     

    Ramsaussa talvinen sää

    Itävallan Ramsaussa on päävalmentaja Karjalaisen mukaan hienot talvikelit. Lunta on 70-80 senttiä ja pakkasta -5 astetta. Ennuste viikonlopuksi näyttää hyvälle, talviset kelit jatkuvat. Luvassa lumisadetta ja pikku pakkasta.

     Ramsaussa kilpaillaan lauantaina 15.12. massalähtökilpailu ja sunnuntaina 16.12. hurrikaanisprintti. Maailmancup jatkuu Ramsaun jälkeen 30.12. Saksan GP:n ensimmäisellä osakilpailulla Oberhofissa gundersen kilpailulla.