Uutisen päiväys

2.11.2006← Takaisin

Freestylerit testasivat fyysistä kuntoaan Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä

Kaikki lajimme nykyiset ja tulevat huippulaskijat laitetaan joka kevät ja syksy koviin fyysisiin testeihin. Tulosten perusteella valmentajat pyrkivät kartoittamaan jokaisen urheilijan sen hetkisen kunnon, sekä auttamaan jatkossa kaikkia eteenpäin oikealla tavalla.

Pitkän kesäharjoittelujakson jälkeen urheilijakin luonnollisesti haluaa nähdä raskaan työn tuloksia. Testit ovat myös näytönpaikkoja varsinkin nuorimmille haastajille. Nuorentunut joukkomme on treenannut kesän motivoituneina ja valmentajat saattoivat katsella tyytyväisinä testien kulkua. Tästä on hyvä jatkaa entistäkin vahvempina kohti lajitreenejä ja Rukan lumia. Sitä ennen joukkueet näyttäytyvät Skiexpo messuilla Helsingissä viikonlopun aikana.

Freestylerit Skiexpo messuilla

Nuorten maajoukkue on hienosti edustettuna Skiexpo messuilla. Nuorilla freestylereillä on oma osasto jossa ovat esillä niin joukkueen yhteistyökumppanit kuin itse päätähdet urheilijat. Viikonlopun aikana messuosastolla on mahdollisuus testata omat freestyletaidot virtuaalisesti videopelin avulla. Osastolla esitellään myös ensi kauden kotimainen kilpailukiertue Frezza Freestyle Tour.

Maailmancupin tähdet vierailevat perjantaista sunnuntaihin Audin, Rukan, Batteryn, Kahan ja CatmanDoon osastoilla.

Nuorten freestylejoukkueen osasto 6N12