Uutisen päiväys

2.9.2006← Takaisin

Freestylejoukkueen leirikuulumiset Sveitsistä

Maanantaina aloitettu, kauden ensimmäinen lumileiri on saavuttanut puolivälin krouvin.

Tämän viikon maanantaina startannut, kauden esimmäinen lumileiri on saavuttanut puolivälin krouvin. Takana on neljä laskupäivää ja kolme edessä. Laskutavoite oli kahdeksan päivää, mutta tiistain ja keskiviikon kova tuuli piti hissit kiinni. Valitettavasti lämmin kesä on tehnyt tuhojaan myös Zermattin jäätikölle. Lumitilanne on aika heikko, mutta onneksi rinteiden pohjat ovat kovassa kunnossa.

Pari päivää sitten rakennettu kumpareikko on suhteellisen lyhyt ja helpohko, mutta toisaalta erinomainen ensimmäisiä laskuja ajatellen. Onneksi hyppypaikka on kuitenkin saatu rakennettua isommaksi ja paremmaksi kuin aikaisempina vuosina.

Joukkueella on nyt takana kaksi hyvää kumparepäivää. Tulevien päivien sääennustekkaan ei näytä sotkevan suunnitelmia, joten luvassa on kolme kovaa ja antoisaa laskupäivää. Seuraavaksi paikalle saapuvat meidän pipe- ja nuorten joukkueen laskijat. Ykkösjoukkueen seuraava leiri alkaa 18. päivä samoissa maisemissa. Toivottavasti siihen mennessä Zermatt on saanut lisää lunta ja suorituspaikat vielä parempaan kuntoon.

Pekka Lehtikallio