28.1.2007← Takaisin

Byggmark jälleen nopein, Palander yhdeksäs

Kalle Palander laski yhdeksänneksi alppihiihdon maailmancupin pujottelussa Kitzbühelissä sunnuntaina. Kisan voiton nappasi lauantain tapaan Ruotsin Jens Byggmark. Itävallan Mario Matt oli kakkonen häviten ruotsalaiselle 0,03 sekuntia. Italian Manfred Mölgg oli kolmas 0,05 ruotsalaisen perässä.

Byggmark nousi voittoon avauskierroksen viidenneltä sijalta. Ruotsalainen on ollut kauden jokaisessa mc-pujottelussa kymmenen parhaan joukossa, Byggmark jatkaa myös pujottelucupin kärjessä.

Kalle Palander sai alle kaksi ehjää laskua mutta jäi kisan voittajalle 0,7 sekuntia ollen kisan yhdeksäs.

- En ole alkuunkaan tyytyväinen. Molemmat laskut olivat tänään tasaisia, mutta ei riittävää tykitystä. Byggmark on kyllä kova jätkä. Sanoin ennen kauden alkua, että tuo kaveri ottaa tällä kaudella ekat voittonsa, lopetti Palander.

Andreas Romar ja Tuukka Kaukoniemi karsiutuivat toiselta kierrokselta. Romar oli 60:s, Kaukoniemen kisa päättyi keskeytykseen.

Tiistaina pujottelucup jatkuu Schladmingin iltakisalla.