Uutisen päiväys

29.9.2006← Takaisin

Åren alppihiihdon MM-kisat on Haltin näytön paikka

Alppihiihdon MM-kisat Ruotsin Åressa helmikuussa 2007 ovat talviolympialaisten jälkeen maailman suurin ja monipuolisin talviurheilutapahtuma. Kisat ovat merkittävä virstanpylväs myös Haltille.

Halti on MM-kisojen yksi pääyhteistyökumppaneista sekä virallinen vaatettaja. Åre 2007 -projekti on antanut vahvan leimansa koko Halti-mallistoon. Åren myötä on syntynyt myös oma Åre 2007 -mallisto, joka sisältää lähes kaikki Haltin tuoteryhmät.

– Halti Åre 2007 -malliston tekninen design ja Åre-perinteiden jatkaminen tuovat ainutlaatuista henkeä rinteisiin, katsomoihin ja voitonjuhliin. Åren seutu ja luonto ovat inspiroineet sekä antaneet nimensä useille Haltin persoonallisille Åre 2007 -malliston tuotteille. Mallistoon kuuluu monipuolisia kokonaisuuksia aina fanituotteista ja vapaa-ajan asuista teknisiin alppihiihtovaatteisiin, Haltin pääsuunnittelija Martti Kellokumpu kuvailee.

HALTI VAATETTAA ÅREN KISAORGANISAATION SEKÄ SUOMEN ALPPIHIIHTOMAAJOUKKUEEN

Åren MM-kisojen vaikutus Haltin tuotevalikoimaan näkyy selvimmin lasketteluun ja ulkoiluun tarkoitetussa All Mountain Collection -mallistossa. Mallistoon kuuluvat Skutan ja Hummeln -takit, joihin kisaorganisaatio sekä lähes 2000 vapaaehtoistyöntekijää pukeutuvat. Kisaorganisaation virallinen takki, Skutan materiaalinaan vedenpitävä ja hengittävä DrymaxX Ultimate High-Tense, täyttää vaativankin laskettelijan tarpeet. MM-kisojen vapaaehtoiset puolestaan pukevat ylleen Hummeln-takin, jossa hauskana yksityiskohtana on laskettelu- ja silmälasien pyyhintään tarkoitettu optinen mikrokuituliina, johon on painettu Åren rinnekartta. Mikrokuituliina karttoineen löytyy myös Skutan-takista.

Skutan on lisäksi edustustakkina Suomen alppihiihtomaajoukkueella, jota Halti varustaa jo kuudetta vuotta. Yhteistyön tuloksena Haltin tuotteisiin on kehitetty uusia käyttömukavuutta ja toimivuutta lisääviä ominaisuuksia. Myös vaativat naisalppinistit löytävät Haltin All Mountain Collection -mallistosta tekniset, toimivat ja ennen kaikkea naiselliset takit, housut sekä asusteet. Suureen osaan All Mountain Collection -malliston tuotteista on asennettu Recco-lumivyöryheijastin turvallisuutta parantamaan.

SPORTTISTA AFTER SKI -TUNNELMAA

Åre on inspiroinut vahvasti myös vapaa-ajan Halti Sportswear -mallistoa, joka huokuu alppihiihdon pitkiä perinteitä. Nostalgiset teemat ovat innoittaneet luomaan Sportswear-mallistoon oman Åre-kokonaisuutensa, johon kuuluu muun muassa raikkaan sporttisia takkeja, housuja, liivejä, huppareita ja neuleita, kuten retrohenkistä klassisuutta henkivä V-aukkoinen Knut-hiihtoneule trenditietoisille miehille. Naisille Åre-kokonaisuudesta puolestaan löytyy muun muassa tyylikkään itsevarma Agnes-neule sekä hyvin istuva Moa-takki.

ÅRE MERCHANDISING – RAIKKAAN TRENDIKKÄITÄ FANITUOTTEITA
Haltin Åre Merchandising -mallisto tarjoaa niin ajan hengen mukaisia huppareita, neuleita, pipoja kuin t-paitoja Åre 2007 -väreissä ja -kuvioissa. Alppihiihtäjän silhuetti ja maailmanmestaruuskisojen virallinen kisalogo koristavat raikkaita ja nuorekkaita asuja. Trendikkäät fanituotteet sopivat niin kisakatsomoon kuin sporttiseen vapaa-aikaan. Haltin Åre Merchandising –mallisto on jo myynnissä Suomessa, ja se on saavuttanut huiman suosion esimerkiksi Rukan Kalle Palander Store -myymälässä