Uutisen päiväys

1.2.2018← Takaisin

Andreas Alamommo seitsemäs nuorten MM-kilpailuissa

Nuorten MM-kilpailut saatiin kuin saatiinkin käyntiin myös mäkihypyn osalta Sveitsin Kanderstegissa. Kanderstegissa vallinnut sankka lumipyry vaikeutti päivän kulkua, kun naisten mäkihypyn kilpailu jouduttiin siirtämään olosuhteiden vuoksi huomiselle. Miesten kilpailu saatiin käynnistettyä ajallaan.

Päivän parhaana suomalaisena nähtiin Andreas Alamommo, joka oli lopulta kilpailun seitsemäs. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kuudentena ollut Alamommo onnistui tekemään jälleen kaksi tasapainoista hyppyä kilpailuun. Hyppy on tuntunut paranevan nousujohteisesti Kanderstegissa olon aikana.

 

- Oikein hyvät (fiilikset), reeneissä ja koekierroksella oli vielä vähän vaikeeta. Ekalle kierrokselle sain reissun parhaan hypyn ja siitä oli hyvä jatkaa toiselle kierrokselle. Suht tasainen päivä kisakierroksilla, hyvä jatkaa viikonloppua kohti, kommentoi Alamommo.

 

Kalle Heikkinen oli kilpailun 36:s, Niko Löytäinen 37:s ja Jonne Veteläinen 43:s. 

 

Nuorten MM-kilpailut jatkuvat mäkihypyn osalta huomiseen siirretyllä naisten kilpailulla. Mukana Suomelta kilpailussa on Julia Tervahartiala. Lauantaina käydää miesten joukkuekilpailu.

Tulokset

Andreas Alamommon kommentit