Uutisen päiväys

10.1.2007← Takaisin

Alppihiihdon maailmancupit jatkuvat

    Alppihiihdon maailmancupit jatkuvat tulevana viikonloppuna miesten kilpailuilla Wengeinissä, Sveitsissä. Seuraavana viikonloppuna suomalaisnaiset ovat vauhdissa Cortinassa, Italiassa ja miehet mahdollisesti V d´Iseressa, Ranskassa

    Alppilajien lajipäällikkö Janne Leskinen ottaa parhaillaan tien päällä tuntumaa Keski-Euroopan tilanteeseen. Hänen mukaansa tulevan viikonlopun miesten maailmancup Sveitsin Wengenissä on toteutumassa huolimatta siitä, että harjoitukset on peruutettu.
    - Wengenissä syöksyharjoitukset on peruutettu. Syynä ei kuitenkaan ole lumen puute vaan muuten huonot olosuhteet. Sunnuntain pujotteluun osallistuvat Suomesta Kalle Palander ja Jukka Leino sekä lisäksi vielä yksi laskija, jonka nimi ratkeaa loppuviikon aikana, Leskinen kertoo.
    ( Lisätietoja: http://www.lauberhorn.ch/ge/main.html )

    - Miesten vauhtilajien maailmancupit Ranskan Chamonixssa 20.-21.1.2007 on peruutettu. Parhaillaan FIS kuitenkin selvittää mahdollisuuksia siirtää kilpailut Val d´Isereen. Mikäli uusi paikka päätetään, superyhdistettyyn osallistuu Suomen Jouni Pellinen, Leskinen jatkaa.

    - Naisten maailmancupille Cortina d´Ampezzossa, Italiassa 19.-21.1.2007 on näytetty vihreää valoa. Siellä Tanja Poutiainen ja Sanni Leinonen osallistuvat suurpujotteluun ja Poutiainen mahdollisesti myös super-G:hen, sanoo Janne Leskinen ja tietää että olosuhteet ovat tällä hetkellä huonot myös Itävallan Kitzbühelissä, jossa miesten on määrä kilpailla 26.-28.1.2007.
    - Sielläkin tarvittaisiin lisää lunta ja pakkasta. Toivotaan, että niitä saadaan niin sinne kuin Suomeenkin, Leskinen jatkaa.
    (Lisätietoja:  http://www.cortinaclassic.com/)

    Päivitetyt tiedot FIS maailmancupeista osoitteessa http://www.fis-ski.com/

    Wengenin ja Cortinan maailmancupeja voi Suomessa seurata MTV3:n kanavilta ja Eurosportilta.