Uutisen päiväys

31.5.2016← Takaisin

Merkonomiksi liikunta- ja hyvinvointialan painotuksella

  Edupoli aloittaa syksyllä merkonomikoulutuksen, joka on suunnattu, ja sisällöt suunniteltu, ensisijaisesti urheiluseurassa työskenteleville. Painotukseksi voi valita joko asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen osaamisalan sen mukaan millaisissa työtehtävissä työskentelee. Koulutuksen myötä seuran taustojen hoitaminen sujuu entistä ammattitaitoisemmin.

  Koulutukseen kuuluu 1 - 2 lähipäivää kuukaudessa henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Opinnoissa on lähipäiviä oppilaitoksessa, verkkoluentoja sekä itseohjautuvia verkkomateriaaleja.

  Jokaiselle opiskelijalle nimetään työpaikkaohjaaja omalta työpaikalla. Opinnot suunnitellaan yhdessä opiskelijan ja työpaikkaohjaajan kanssa. Opiskelu tapahtuu siis omalla työpaikalla erilaisia työtehtäviä tehden. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona eli osaaminen tuodaan esille oman työn tekemisen kautta.

  Jokainen tutkinnon suorittaja henkilökohtaistetaan aluksi eli tutkintokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti opiskelijan taustan mukaan. Opiskelijan mahdolliset aiemmat tutkinnot, työkokemus ja työtehtävät vaikuttavat työssäoppimisen suunnitteluun, tutkinnon osien valintaan, opintojen lähipäivien sisältöihin sekä tutkinnon suorittamisen aikatauluihin.

  Oppisopimuskoulutus on sekä opiskelijalle että hänen työpaikalleen maksutonta. Työpaikka saa koulutuskorvauksen sekä mahdollisen palkkatuen. Työpaikka maksaa opiskelijalle normaalin työehtosopimuksen mukaisen palkan.

  Lue lisää esitteestä.

  www.edupoli.fi/sport

  Tiedustelut:
  Edupoli
  Pasi Salervo
  puh. 040 652 7400
  pasi.salervo@edupoli.fi

  Itä-Uudenmaan Oppisopimuskeskus
  Leena Sihvonen
  puh. 0400 563 714
  leena.sihvonen@opso.fi