Uutisen päiväys

10.11.2020← Takaisin

Maastohiihdon TD-koulutukset marraskuussa

  FIS-tason TD-koulutus

  Kansainvälinen Hiihtoliitto järjestää vuosittain FIS TD–koulutuksen, joka toteutetaan vuorovuosina Pohjoismaissa ja Virossa. Koulutuskielenä on englanti. Peruskoulutus on kaksivuotinen sisältäen käytännön harjoittelua sekä tentin. FIS TD-lisenssin ylläpitämiseksi kansainväliseen koulutukseen tulee osallistua vähintään kerran neljässä vuodessa. 

  Seuraava koulutustilaisuus järjestetään poikkeuksellisesti etäkoulutuksena 14.-15.11.2020 Zoomin välityksellä. Koulutukseen ilmoittautuneille tullaan lähettämään Zoom-linkki ja salasana. Ilmoittautuneen tulee varmistaa, että hänellä on käytössään toimiva internetyhteys.

  Koulutuksen ohjelma

  Ilmoittaudu mukaan 
  Ilmoittautuminen 12.11. mennessä.


  Kotimaan TD-kertauskoulutus

  Suomen Hiihtoliitto järjestää vuosittain kotimaisen TD-kertauskoulutuksen. B-tason lisenssin ylläpitämiseksi kotimaiseen koulutukseen tulee osallistua vähintään kerran neljässä vuodessa.

  Seuraava kertauskoulutus järjestetään etäkoulutuksena 21.-22.11.2020 Zoomin välityksellä. Koulutukseen ilmoittautuneille tullaan lähettämään Zoom-linkki. Ilmoittatuneen tulee varmistaa, että hänellä on käytössään toimiva internetyhteys.

  Koulutuksen ohjelma

  Ilmoittaudu mukaan
  Ilmoittautuminen 15.11. mennessä.


  B-tason TD-peruskurssi

  Suomen Hiihtoliitto järjestää tarvittaessa B-tason TD-peruskoulutusta. Koulutusta on järjestetty eri puolella Suomea.

  C-tason TD-peruskurssit

  C-tason TD-peruskurssi on mahdollista suorittaa verkkokoulutuksena syksystä 2020 lähtien. Koulutus avataan lokakuun aikana Lumioppi-koulutusympäristöön. Lisätietoa tulossa pian.

  Myös hiihtopiirit voivat järjestää C-tason TD-peruskursseja tai jonkin aihealueen täsmäkoulutuksia. Koulutuksesta kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä omaan hiihtopiiriin / piirin TD-vastaavaan.

  Edellinen koulutustaso tulee olla suoritettuna ennen seuraavalle tasolle siirtymistä. Koulutuksen lisäksi edellytetään myös käytännön taitojen harjoittelua TD- tai TDA–tehtävissä.