Uutisen päiväys

28.9.2016← Takaisin

Ehdota vuoden vakuuttavinta seuratoimijaa

Palkintona jopa 1200 € stipendi seuralle!

Löytyykö vuoden 2016 seuratoimija sinun suosikkilajisi parista? Saimme vuonna 2015 yli tuhat ehdotusta ja vakuuttavimmaksi seuratoimijaksi palkittiin Ruoveden Pirkkojen pesäpallon aktiivi Paula Rinki. 

Urheiluseuroissa vaikuttaa tuhansia kiitoksen ansaitsevia seuratoimijoita. Vakuuttavin seuratoimija on aktiivinen ja täysi-ikäinen urheiluseurassa toimiva henkilö, jolla on homma hallussa ja joka tietää, miten toimia tapaturman sattuessa. Vakuuttavin seuratoimija voi olla esim. huoltaja, joukkueenjohtaja, valmentaja tai vaikka puheenjohtaja.

Ehdota vakuuttavinta seuratoimijaa, joka sinun mielestäsi ansaitsee kiitoksen. Kolme eniten ääniä kerännyttä ehdokasta saa seuralleen OP:n 500 - 1200 euron stipendin ja kutsun Suomen Urheilugaalaan. Osallistu itse samalla myös Suomen Urheilugaalan lipujen arvontaan.

Valon ja OP:n käynnistämä Vuoden vakuuttavin #seuratoimija -kampanja ehdotusaika on voimassa 15.10.2016 asti ja kuusi ehdokasta pääsee äänestysvaiheeseen 1.-25.11. Vuoden vakuuttavin seuratoimija -äänestyksen tulokset julistetaan YK:n vapaaehtoistoiminnan päivänä 3.12.2016.

Tee vakuuttavimman seuratoimijan ehdotus tästä 15.10.2016 mennessä!

Kilpailun sääntöihin voit tutustua tästä.

Lisätietoja:

Valo, yhteyspäällikkö, Päivi Häikiö, paivi.haikio(a)valo.fi
OP, urheilupäällikkö, Teemu Hintsanen, teemu.hintsanen(a)op.fi