Media

Tervetuloa nuorten SM-hiihtoihin!

Nuorten SM-hiihdot 14.-17.1.2021 Vuokatissa järjestetään Kainuun Soten, Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston ja ELY-keskuksen antamien ohjeiden ja määräysten mukaan.  Tapahtuma tullaan järjestämään noudattaen terveysturvallisuudesta annettuja ohjeita ja määräyksiä sekä ilman yleisöä.

Tilanteesta johtuen myös mediajärjestelyt ovat poikkeukselliset normaaleihin nuorten SM-kilpailuihin verrattuna:

Median on akkreditoiduttava nuorten SM-kilpailuihin 8.1. mennessä. Tapahtuman aikana akkreditointi ei ole mahdollista koronatilanteesta johtuen. Akkreditointikortin saamisen edellytyksenä on negatiivinen korona-testitulos (< 48h).

Testaus joko kotipaikkakunnalla ennen tapahtumaan saapumista tai kisajärjestäjän toimesta Vuokatin urheiluopistolla keskiviikkona 13.1., torstaina 14.1. ja perjantaina 15.1. Testi Vuokatissa suoritetaan ns. pikatestinä ja sen hinta on 35 €/kpl. Testiin ilmoittaudutaan viimeistään 8.1. ja se maksetaan ennakkoon. Ilmoittautumistiedot akkreditointilomakkeessa ja maksulinkki sen alla.

Median toiminnot kilpailupaikalla

Tapahtumajärjestämisen edellytyksenä on kisakupla, ja siksi vain akkreditoidulla medialla on pääsy kisa-alueelle (Tekniikkarinteen lähtö- ja maalialue). Maalialueella on medialle mixedzone/haastattelualue. Valokuvaajille on kuvausliivit. Paikalla olevan median työtilana toimii VuokattiSportin Pallohalli-rakennuksessa sijaitseva luentotila Portti.  

Haastattelut ja median infokanavana whatsapp-ryhmä

Kisakuplasta ja koronatilanteesta johtuen kolmen parhaan yhteisiä haastattelutilaisuuksia ei sisätiloissa järjestetä.

Tapahtumassa oleville tai etänä tapahtumasta raportoiville median edustajille on whatsapp-ryhmä, jossa välitetään muun muassa kommentteja äänitiedostoina (kommentit tulevat myöhemmin päivällä myös Soundcloudiin) sekä muuta medialle suunnattua informaatiota. Liity ryhmään.

Urheilijoiden haastatteluja äänitiedostoina voitte myös toivoa etukäteen pyydettynä sähköpostitse info@viestintapalveluheidi.fi

Kuvapalvelu

Medialle ei ole ns. "ilmaista kuvapalvelua". Urheilijoille ja urheilijoiden seuroille nuorten SM-hiihtojen sosiaalisen median kanavissa julkaistavat kuvat ovat vapaasti käytettävissä omissa somekanavissa kuvien yhteydessä mainituilla kuvakrediteillä ja kannustamme niitä myös hyödyntämään! 

Käytännön infoa lähetetään myös suoraan akkreditoiduille 11.1.

Median akkreditointilomake (sisältää pikatestiin ilmoittautumisen ja koronatilanteesta johtuen kysyttävät tiedot)

Pikatestin maksulomake (lisätiedot testiin/maksuun liittyen: Ann-Mary Ähtävä puh. 044 307 5759, sähköposti: ann-mary.ahtava@vuokattisport.fi )