Uutisen päiväys

25.1.2014← Takaisin

YHDISTETTY: Yhdistetyn joukkue upeasti viidenneksi Oberstdorfissa

  Kauden toisessa joukkuekilpailussa yhdistetyn miehet venyivät kauden parhaaseen suoritukseen. Tiistaina olympiakoneeseen valitut urheilijat lunastivat lupauksia ja sijoittuivat Saksan Oberstdorfissa käydyssä kilpailussa viidenneksi.

  Hyppykierroksen jälkeen joukkue, Ilkka Herola, Mikke Leinonen, Eetu Vähäsöyrinki ja Janne Ryynänen, oli neljäntenä. Ladulle joukkue lähti 41 sekuntia johdossa ollutta Ranskaa perässä.

  Päävalmentaja Petter Kukkosella oli erinomaiset tunnelmat kisan jälkeen.

  "Tosi hyvät fiilikset kyllä. Mukava jatkumo viimeviikonlopusta, kun Ilu (Ilkka Herola) onnistu siellä, niin neljä jätkää tänään kehissä ja jokaisen huulilla näkyi hymy. Onnistumien oli helpotus kaikille, että osataanhan me tehdä tää homma. Toivon mukaan tästä saa itseluottamusta tekemiseen olympialaisia ajatellen", Kukkonen sanoi.

  Janne Ryynänen iloitsi jokaisen joukkueen jäsenen onnistumisesta.

  "Tänään oli varmaan hyvä päivä kaikilla. Kaikki pystyivät omalla tasollaan suoriutumaan mäessä ja sitten tuolla ladullakin tuntui olevan kaikilla hyvä päivä. Ainahan sitä parannettavaa löytyy, mutta tänään pitkästä aikaa oli semmoinen päivä, että kaikki onnistuivat omalla tasollaan", Ryynänen kertasi.

  Petter Kukkosen ja Janne Ryynäsen kommentit kokonaisuudessaan kisan jälkeen https://soundcloud.com/sourcecloud/1-2014-oberstdorf-petter

  Suomen kanssa sijoista 4-6 taistelivat Norja ja Japani. Norja oli lopulta neljäs ja Japanin Suomi jätti kuudenneksi.

  Viimeisen joukkuekilpailun ennen olympialaisia voitti lopulta Saksa. Toinen oli Ranska ja kolmas Itävalta.

  Tulokset kokonaisuudessaan http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33489/race=1708/index.html

  Sunnuntaina kilpaillaan yksilökilpailu HS137/10 kilometriä. Kilpailu alkaa klo 12. Live-seuranta ja tulokset http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33489/race=1709/index.html

  Kilpailua voi seurata livenä myös MTV MAXilla klo 12.15 alkaen.