Uutisen päiväys

5.1.2014← Takaisin

Yhdistetty: Leinonen ja Vähäsöyrinki komeasti pisteille Tshaikovskissa

  Venäjän Tshaikovskissa jouduttiin keskeyttämään hyppykierros tuuliolosuhteiden vuoksi. Ladulle lähdettiin perjantaina hypätyn varakilpailun tulosten perusteella.

  Mikke Leinonen lähti ladulle 20. sijalta. Letkan mukaan hiihtämään lähteny Leinonen sai ladulla parannettua asemiaan ja lopputuloksissa Leinosen sijoitus oli 14:s.

  "Nyt on hyvät fiilikset. Mäessä on vielä paljon parannettavaa, mutta kokonaisuudessaan hyvä viikonloppu. Vaikka kaikki maailmankärkimiehet eivät olleet mukana kisaamassa, niin silti jäi hyvä fiilis, kun pystyi tasitelemaan lähempänä kärkeä. Tieto kärjen lähestymisestä tuo itseluottamusta."

  Eetu Vähäsöyrinki paransi myös asemiaan hiihto-osuudella. Ladulle Lahden Hiihtoseuran mies lähti sijalta 23 ja maaliviiva ylittyi sijalta 17.

  "Hiihto näyttää olevan hyvällä mallilla. Tosi hyvä viikonloppu, saa olla tyytyväinen. Pisteitä lähdin hakemaan ja molempina päivinä kahdenkympin joukossa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin."

  Kisan kolmas suomalainen Jussi Salo oli mäkiosuuden jälkeen 33:s, mutta joutui vähän taipumaan ladulla ollen lopputuloksissa sijalla 36.

  Ylivoimaisen voiton tänään vei Itävallan Wilhelm Denifl. Toisesta sijasta käytiin tiukka taistelu loppusuoralla, jonka tällä kertaa voitti Saksan Björn Kircheisen ennen Tshekin Miroslav Dvorakia.

  Tulokset kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33487/race=1705/index.html