Uutisen päiväys

11.1.2014← Takaisin

Yhdistetty: Herola pisteille Chaux-Neuvessa

  Ilkka Herola kilpaili lauantaina pisteille Ranskan Chaux-Neuvessa. Ladulle Herola lähti 21. sijalta. Kapealla ja pehmeällä ladulla Herola joutui vähän taipumaan ja oli lopputuloksissa sijalla 22.

  Aika mielenkiintoinen kisa oli. Hyppy oli sellanen ok, mutta eipä se sitten tänään riittäny mihinkää. Siltä puomilta olisi pitäny hypätä kaatumisrajalle asti. Latu oli kohtuullisen pehmeä ja kapea. Kaatumisia oli paljon ja kolme kertaa kerkesin minäkin rempuilla siellä matkan aikana, mutta semmoinen tasanen ja kohtuullinen kisa.

  Janne Ryynänen oli mäki-osuuden jälkeen sijalla 25. vaikealla hiihto-osuudella mies joutui antamaan periksi ja oli tänään 39:s.

  Päävalmentaja Petter Kukkosen mielestä päivän kisa ei tänään olosuhteiltaan yltänyt maailmancupkisojen tasolle.

  "Voidaan sanoa, että tänään oli outo kilpailu. Mäkiosuus oli tänään aika arpapeliä säiden suhteen ja hiihtolatu oli täysin ala-arvoinen. Ei kyllä maailmancupin arvoinen kisa sen suhteen, mutta olosuhteet olivat kaikille samat. Ilkka selviytyi tänään hyvin. 21. sija kaikkien kommerverkkien ja kaatumisien jälkeen, joten siihen pitää olla tyytyväinen. Huonomminkin olisi voinut käydä.

  "Toivotaan että olosuhteet paranee huomiselle ja päästään mittaamaan kunnolla kuka on kuka. Tänään meininki ladulla oli sellanen, varsinkin letkoissa, että sauvoja katkesi, suksia meni päällekkäin ja kaatumisia tapahtui", kommentoi Kukkonen.

  Norjalaiset ottivat tänään kolmoisvoiton. Voittajaksi tänään selviytyi Mikko Kokslien ennen Magnus Krogia. Kolmas oli Jörgen Graabak.

  Tulokset kokonaisuudessan: http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33488/race=1707/index.html