Uutisen päiväys

28.2.2014← Takaisin

YHDISTETTY: Eetu Vähäsöyrinki hiihti komeasti pisteille

  Parhaana suomalaisena Eetu Vähäsöyrinki kisasi Salpausselällä sijalle 22. Mäkiosuuden jälkeen Vähäsöyrinki oli 13:s ja ladulle mies lähti omien sanojensa mukaan kysymysmerkkinä katsomaan, miten käy. Ladulla Vähäsöyringin aikaisista sairasteluista huolimatta mies hiihti hienosti.

  [caption id="attachment_6139" align="alignright" width="225"] Vähäsöyrinki[/caption]

  "Hyppy meni hyvin ja hyppääminen on ollut koko viikonlopun helppoa tekemistä. Pystyy suoriutumaan mäessä omalla hyvällä tasolla. Hiihto oli positiivinen yllätys, vaikka itselle se oli vähän kysymysmerkki, ehkä se sen takia lähtikin kulkemaan hyvin, kun ei odottanu liikoja. Tänään oli hyvä päivä; tavoitteena oli saada pisteitä ja niitä tuli nyt rutkasti", kommentoi Vähäsöyrinki päivän suoritustaan.

  Ilkka Herola hyppäsi mäkiosuudella sijalle 14., mutta sairastelujen takia mies ei lähtenyt tänään ladulle.

  "Hyppy oli ihan hyvä; odotusten mukainen. Katsotaan verryttelyssä miltä tuntuu, että lähdenkö tänään ladulle. Täysin terveessä kunnossa ei kroppa tietenkään ole", kommentoi Herola hypyn jälkeen.

  Mikke Leinonen oli tänään kisassa 38:s.

  "Mitähän tähän sanoisi; tänään ei kulkenut mäessä eikä ladulla. Hiihtotuntuma tuntuu olevan kadoksissa, mutta parannettavaa on molemmissa", kommentoi Leinonen kisan jälkeen.

  Maailmancupin ensikertalainen Marcus Torni oli tänään 42:s ja Arttu Mäkiaho oli 46:s.

  Tulokset kokonaisuudessaan: http://www.fis-ski.com/nordic-combined/events-and-places/event=33490/race=1711/index.html