Uutisen päiväys

16.3.2013← Takaisin

Vähäsöyrinki yhdeksänneksi Rovaniemen Continental Cupissa

  Lauantaina Rovaniemen Ounasvaaralla käytiin yhdistetyn 10 kilometrin yksilökilpailu. Suomelta kisoihin osallistui yhteensä kahdeksan urheilijaa. Paras suomalainen Eetu Vähäsöyrinki ylitti maaliviivan yhdeksäntenä 1.18 minuuttia kärjelle jääneenä.

  Suomalaisten sijoitukset päivän kisassa:

  Eetu Vähäsöyrinki 9., Mikke Leinonen 13., Marcus Torni 24., Arttu Ålander 32., Arttu Mäkiaho 34., Ville Heikkinen 38., Leevi Mutru 42. ja  Anselmi Ilola 46.

  Voiton päivän kisassa otti Italian Alessandro Pittin. Tiukan taistelun toisesta sijasta tänään vei Norjan Truls Sönsthagen Johansen ennen Itävallan Harald Lemmereriä.

  Kisan tulokset kokonaisuudessaan.

  Rovaniemen kisoissa valmennuksesta vastaava Antti Kuisman mielestä tänään nähtiin onnistumisia.

  ”Kaikki hyppäsivät tänään hyvin ja kukaan ei epäonnistunut. Eetu ja Mikke olivat mäessä kisan parhaita. Valitettavasti mäessä ei tullut eroja niin paljon mitä olisi voinut tulla. Ladulla oli kovia menijöitä, joiden mukaan ei riittänyt paukut. Mikke teki hyvän ja fiksun hiihdon; tarkoituksena oli hiihtää pisteille ja se toteutui.”

  ”Meidän junioreille keli ja latu olivat rankkoja. Vaaditaan vielä treenausta, mutta hienoa oli saada uusi mies Marcus Torni pisteille.”