Uutisen päiväys

26.1.2015← Takaisin

Suomelta kolmen miehen joukkue Val di Fiemmen maailmancupiin

Ilkka Herolalta odotetaan hyviä sijoituksia Val di Fiemmen maailmancupissa.Ilkka Herolalta odotetaan hyviä sijoituksia Val di Fiemmen maailmancupissa.

  Italiaan lähtevät kilpailemaan Ilkka Herola, Matti Herola ja Jussi Salo.

  Yhdistetyn päävalmentaja Petter Kukkonen on nimennyt joukkueen maailmancupin osakilpailuihin Italian Val di Fiemmeen 30.1.-1.2. Val di Fiemmessä kilpaillaan kaksi henkilökohtaista kilpailua sekä parisprintti. 

  Val di Fiemmeen lähtevät suomalaisurheilijoista Ilkka Herola, Matti Herola ja Jussi Salo.

  "Ilkan osalta paras tilanne on se, että hän jatkaa maailmancupia tästä suoraan Italiaan. Kyseessä on kuitenkin viimeinen kilpailuviikonvaihde maailmancupin osalta ennen Falunin MM-kisoja, siinä on sitten 19 päivän kilpailutauko maailmancupin osalta. Sapporossa urheilleista Jim Härtullin osalta parempi tilanne on taas se, että hän harjoittelee nyt kotimaassa", kommentoi päävalmentaja Petter Kukkonen.

  Ilkka Herolan seuraksi Italiaan lähtevät urheilijoista Matti Herola ja Jussi Salo.

  "Tässä on vähän päällekkäisyyksiä samaan aikaan käytävien kilpailujen takia, talviuniversiadit ja EYOF-kisat ovat samaan aikaan. Potentiaalisista urheilijoista Eetu Vähäsöyrinki ja Mikke Leinonen ovat nyt mukana talviuniversiadeissa. Matti ja Jussi ovat osoittaneet nousukunnon merkkejä ja nyt on samalla hyvä nähdä, mihin vauhti ja hyppäämisen taso riittävät kansainvälisissä ympyröissä. Ilkan osalta tietysti tavoitteet ovat kaikkein kovimmat, kymppisakkiin sijoittuminen on ihan realistinen odotus hänen osaltaan", päävalmentaja Petter Kukkonen kertoo.

  Val di Fiemmessä kilpaillaan 30.1.-1.2. Perjantaina ja sunnuntaina käydään yksilökilpailut, lauantaina on vuorossa yhdistetyn parisprintti.