Uutisen päiväys

10.9.2013← Takaisin

Suomalaisurheilijat ja Ronn Moss panevat Tunteet peliin VeikkausVedoissa

    Veikkauksen urheilupelit kuuluvat usean suomalaisen urheilun ystävän arkeen ja tekevät mistä tahansa urheilutapahtumasta jännitysnäytelmän.

    Veikkauksen urheilupelien syksyn kampanjassa suomalaiset huippu-urheilijat tarjoilevat järisyttävää tunteiden paloa saippuaoopperan muodossa. Ja kun saippuaoopperasta on kyse, tiristää draamaan äärimmilleen saippuaoopperan kiistaton kuningas, Ronn "Ridge" Moss. Hänen rinnallaan ripsiään värisyttävät keihäänheittäjä Mikaela Ingberg ja golfaaja Minea Blomqvist. Sulavaa liikettä kohtauksiin tuovat jalkapalloilijat Teemu Tainio ja Aki Riihilahti sekä jääkiekkoilija Petteri Nummelin. Lajityypille ominaisesti tarinassa on yllättäviä käänteitä ja henkilögalleriakin kehittyy sävähdyttävästi loppua kohti eikä taatusti jätä ketään kylmäksi.

    Uuden draamasarjan nimi on Tunteet peliin (Game of Emotions). Varsinaiset draamasarjan jaksot julkaistaan syyskuun aikana Veikkauksen urheilupelien Facebook-sivuilla: facebook.com/veikkausvedot. Ensimmäinen jakso on nähtävissä maanantaina 9.9. alkaen. Luvassa on yhteensä neljä huikeaa jaksoa ja ne ilmestyvät 3-4 päivän välein. VeikkausVedoista voi seurata milloin uusin ilmestyy. Lisäksi luvassa on oheismateriaalia, making of -videoita sekä huikea kilpailu, jossa voi voittaa Juhani Tammisen isännöimän matkan Sotšin olympialaisiin.

    Tunteita nostattaa myös Vakion SuperSyyskuu, jossa 14.9. Vakiossa on yhdelle täysosumalle luvassa 500 000 €. Jos kukaan ei yksin nappaa puolta miljoonaa, potti kasvaa joka viikko ja 5.10. jaetaan 1 000 000 € kaikkien 13 oikein osumien kesken.
    Suomen tähän asti suurin vakioveikkausvoitto 539 000 euroa on vuodelta 2003. Voittorivi oli pelattu Kiteellä.