Uutisen päiväys

19.11.2011← Takaisin

Rukan kisoissa on lisärahaa tarjolla vedonlyönnissä

  Voittajavedoissa mukavat lisärahat Rukan maailmacupissa

  Kun Vedonlyönti käynnistyi Suomessa 1993, suomalaisista tuli hetkessä maailman innokkaimpia vedonlyöjiä.  18 vuotta sitten käynnistyneitä Veikkauksen urheilupelejä juhlitaan reilun viikon ajan muhkeilla lisärahoilla, joiden yhteispotti kohoaa yli 290 000 euroon. 

  Lajikirjoltaan laajan ja kaikkiaan 28 lisärahakohdetta käsittävän listan mäkihyppykohteet ovat Rukan maailmacupia. Lauantaina kisattavaan joukkuemäen Supertriplaan lisätään 3000 euroa ekstraa ja saman verran sunnuntain henkilökohtaiseen kisaan, jota pelataan Superkaksarissa. Molemmat kilpailut näytetään verkkopalvelu veikkaus.fi:n VeikkausTV:ssä.

  Monivedon, Tulosvedon ja Voittajavedon lisäraha merkitsee suurempaa jakosummaa. Oikean tulosyhdistelmän veikannut pelaaja saa lisärahan ansiosta korkeamman kertoimen eli samalla panoksella suuremman voiton.

  Jääkiekko Vedonlyönnin SM-kisan areenana

  Vedonlyönnin Suomen mestaruus ratkaistaan marras-joulukuussa jääkiekon SM-liigan otteluilla. Kisa käynnistyy perjantaina 18.11. ja voittaja on selvillä 9.12. pelattavan kierroksen jälkeen.

  Kilpailussa veikataan 63 liigaottelun lopputulos. Kohteet on jaettu kuudelle listalle. Ottelut pystyy veikkaamaan kaikki kerralla tai vähittäin lista kerrallaan kerrointen valmistuttua. Veikatut tulokset voi kätevästi pelata Pitkä- ja Tulosvedossa.  SM-kisa on maksuton ja avoin veikkaus.fi:n rekisteröityneille pelaajille. Rekisteröityminen on ilmaista ja edellyttää 18 vuoden ikää.

  SM-kisan viisi parasta seuralaisineen pääsevät kotikisojen MM-otteluun Suomi-Kanada. Kahden parhaan ryhmän kymmenen parasta palkitaan Leijona-paidalla.

  Vedonlyönnin SM-kisa:  https://www3.veikkaus.fi/vetosm/index.html