5.3.2016← Takaisin

Reponen ja Sorvisto yhdistetyn 15-vuotiaiden mestarit Hopeasommassa

Perttu Reponen ja Emilia Sorvisto juhlivat yhdistetyn Hopeasompa-mestaruuksia 15-vuotiaiden sarjoissa Puijolla. Reponen nousi 5 kilometrin hiihto-osuudella mäkiosuuden jälkeiseltä kolmannelta sijalta mestariksi. Sorvisto johti kilpailua jo mäkiosuuden jälkeen, eikä luovuttanut asemaansa 3 kilometrin hiihdossa.

–Mäki onnistui omalle tasolle, hyvät kaksi perushyppyä oli. Kärkeen oli 34 sekuntia, ja tiesin, että tiukka kisa tulee. Voitto selvisi tuolla saunalenkillä. Kärjen sain kahden kilsan kohdalla kiinni, jossain kolmen kilsan kohdalla otin irtioton. Siitä lähdin sitten omille teilleni. Mestaruus maistuu tosi hyvälle. Oli aika nappipäivä, kauttaan seuraavaksi KLL:n hiihtokisoissa jatkava Reponen sanoi.
Emilia Sorvisto otti mestaruuden saman ikäluokan naisten sarjassa.
–  Viides HS-mitali maistuu hyvältä. Tavoitteenani oli hiihtää hyvin mitaleille. Raskasta oli hiihtää, hän totesi maalissa.
Muut mestarit olivat T13-sarjassa Selina Kähkönen ja P13-sarjassa Herman Happonen, P11-sarjassa Tuomas Kinnunen ja T11-sarjassa Elli Seppänen.