Uutisen päiväys

10.3.2019← Takaisin

RAW AIR Tournamentin ensimmäiset henkilökohtaiset kilpailut Holmenkollenilla – Julia Kykkänen 22:s, Antti Aalto 18:s

RAW AIR Tournamentin ensimmäiset henkilökohtaiset kilpailut käytiin tänään Holmenkollenilla. Julia Kykkänen sijoittui naisten aamupäivän kilpailussa sijalle 22 ja Antti Aalto oli iltapäivällä miesten kilpailussa 18:s.

Kykkänen oli tyytyväinen Norjan kiertueen avauskilpailuunsa. Kykkäsen ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 101 metriä, toisella kierroksella hyppy jäi 89,5 metriin.

– Palattiin taas pisteille, ihan hyvä aloitus tälle turneelle. Toinen hyppy karkasi vähän taas liian kovaa. Täytyy olla kärsivällinen, kyllä se sieltä rupeaa kolahtelemaan, totesi Kykkänen.

Tulokset

Julia Kykkäsen kommentit SoundCloudissa

Antti Aalto jatkoi tasaisen vahvoja otteitaan miesten kilpailussa. Ensimmäisellä kierroksella Aalto venytti hyppynsä peräti 127 metriin, joka riitti sijaan 15. Toisen kierroksen hyppy kantoi 120 metriä. Aalto sai hyvän alun Holmenkollenin osakilpailuille jo karsinnasta.

– Kollenilla on ollut mukava hypätä, hommasta sai heti kiinni. Joukkuemäki ei mennyt ihan niin kuin olisi toivonut, mutta eivät nekään suoritukset olleet kaukana hyvästä. Tänään oli hyvä päivä, sain kaksi hyvää hyppyä ja se toi ihan OK tuloksen, kommentoi Aalto.

Päävalmentaja Lauri Hakola oli tyytyväinen Aallon otteisiin. Hyppäämisessä näkyi tänään asioita, joita on tavoiteltu.

– Antilta oikein hyvä päivä. Oikeastaan nyt ensimmäisen kerran muutamaan viikkoon näkyi laskemisessa ja keulalla niitä asioita, mitä on parhaimmillaan näkynyt ja mitä on tavoiteltu. Loppulennosta olisi vielä otettavissa muutamia pisteitä. Onnistunut päivä hypyllisesti, se on tietysti tärkeintä, kommentoi Hakola.

Tulokset

Kommentteja SoundCloudissa

RAW AIR Tournament jatkuu jo huomenna maanantaina Lillehammerissa karsinnoilla.

Kuva: SHL/Jesse Väänänen