Uutisen päiväys

24.2.2011← Takaisin

OSLO 2011: Suomen joukkue nimetty mäkihypyn karsintaan

  Suomen joukkue on nimetty perjantaina 25. helmikuuta hypättävään HS 106-normaalimäen karsintaan. Suomen joukkueessa hyppäävät: Janne Ahonen, Matti Hautamäki, Anssi Koivuranta ja Olli Muotka.

  Holmenkollenin Midstubakken HS 106-mäessä hypättävän normaalimäen harjoitukset ovat sujuneen Suomen mäkikotkista parhaiten Matti Hautamäeltä. Suomen mäkihypyn ja yhdistetyn joukkueen johtaja Kari Ylianttila toteaa Happosella olleen haasteita normaalimäessä korkealta alas tulevan hypyn vuoksi.
  - Happonen ei ole pystynyt tekemään ”nappialastuloa” tähän mäkeen lainkaan lopun korkealta alastulon vuoksi ja se vaikuttaa normaalimäen kisassa menestymismahdollisuuksiin merkittävästi, kertoo Ylianttila.

  Suomalaisittain harjoitukset ovat sujuneet lupaavasti.
  - Matti Hautamäki on hypännyt hyvin harjoituksissa ja ollut samoilla kärkimitoilla Morgesternin, Ammannin ja Malyzsin kanssa. Ilahduttavaa on myös Olli Muotkan hypyn parantuminen koko ajan. Haasteena voi sitten olla lauantaille nyt ennusteissa oleva kelin lämpeneminen ja kova tuuli. Nyt olosuhteet ovat olleet hyvät, summasi Ylianttila.

  Tulokset www.fis-ski.com
  Kisasivut www.oslo2011.no

  Mäkihypyn normaalimäen karsinta hypätään perjantaina 25.2. klo 13.30 alkaen. Normaalimäen kilpailu hypätään lauantaina 26.2. klo 16.00.